StacaravanAlgemeen:

De stacaravan is 13 meter lang en 4 meter breed en is te betreden middels openslaande deuren en is voorzien van een woon-/eetgedeelte met keuken, drie slaapkamers, apart toilet en een badkamer met douchebrancard en invalidentoilet. De hele stacaravan is voorzien van vinyl, met uitzondering van het toilet en de badkamer. Voorts is de stacaravan (met uitzondering van kinderslaapkamer 2) voorzien van radiatoren.


Specificaties:

Woon-/eetgedeelte:

Afmeting is ongeveer 4.00 bij 5.00 meter en voorzien van een vaste hoekbank, salontafel en eettafel, een hoekkeuken met magnetron en vier pits gasstel. De kamer is voorzien van een LCD tv.

Ouderslaapkamer:

Afmeting is ongeveer 4.00 bij 2.50 meter en rolstoeltoegankelijk. Kamer is te betreden middels een schuifdeur (90 cm). In de kamer staat een tweepersoonsbed van 1.60 bij 2.00 meter (één matras). Het bed heeft een hoogte van 56 centimeter. De kamer is voorzien van ruim voldoende kastruimte.

Kinderslaapkamer 1:

Afmeting is ongeveer 3.00 bij 1.80 meter. Kamer is te betreden middels een schuifdeur via de badkamer (90 cm). De kamer is voorzien van een hoog/laag bed (0.90 bij 2.00) en een tv/dvd combinatie.

Kinderslaapkamer 2:

Afmeting is ongeveer 2.00 bij 1.55 meter. Kamer is voorzien van een stapelbed (0.80 bij 2.00 meter).

Badkamer:

Afmeting is ongeveer 3.00 bij 1.80 meter. Badkamer is te betreden middels een schuifdeur (90 cm). De badkamer is voorzien van een opklapbare douchebrancard en invalidentoilet. Deze douchebrancard heeft een lengte van 2.00 meter en is voorzien van verhoogde zijkanten. Als de douchebrancard is neergeklapt is er voldoende ruimte om eventueel een douchestoel te plaatsen (is aanwezig in de stacaravan). Verder is de badkamer voorzien van een douchecabine (80 bij 80 cm).

Inloopkast:

Afmeting is ongeveer 1.05 bij 1.85 meter. In de inloopkast bevinden zich o.a. de cv ketel en elektrakast.


Plattegrond:


Indeling van de stacaravan
Indeling van de stacaravan
klik op de kaart voor een vergroting
Als u meer informatie wenst over de stacaravan of als u overige vragen heeft neemt u dan contact met ons op.

top